• Wat kost een tekstschrijver?

ContentSucces levert webcontent in de breedste zin van het woord 

Bij ContentSucces ontvangt u webcontent in de breedste zin van het woord. Onze SEO teksten zijn vooraf met u afgestemd en voldoen aan de gevraagde eisen. Of het nu gaat om productteksten, merk- of categorieteksten, blogs of landingspagina’s, ContentSucces helpt u graag. Wij zorgen ervoor dat de webcontent voor uw webshop er weer goed bij staat. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bent u op zoek naar een partij die webteksten kan herschrijven? ContentSucces ondersteunt u graag bij het herschrijven van SEO teksten in de juiste tone-of-voice.

Naast tekstuele content, assisteert ContentSucces bij het compleet maken van productartikelen. Denk hierbij aan het aanpassen van titels, verrijken van product specificaties, opzoeken en aanpassen van afbeeldingen, het opzoeken van prijzen van de concurrent (pricing) of het toewijzen van categorieën aan producten (chunking).

Productteksten

In de juiste tone-of-voice geschreven voor uw doelgroep

Vanaf 30 - 300 woorden

Goede, conversie verhogende productteksten met de mogelijkheid om ook specificaties, titels en afbeeldingen aan te verrijken.

SEO Webteksten

Blog, Merk, Categorie- en landingspagina's

Wordt beter vindbaar

Met de juiste trefwoorden, interne links en belangrijker nog aantrekkelijke teksten, bereik u uw doelgroep nu nog beter!

Teksten herschrijven

Aantrekkelijke teksten, SEO geoptimaliseerd

Snel unieke content

Door het herschrijven van uw teksten, voldoen uw teksten weer aan de juiste tone-of-voice en SEO richtlijnen.

Artikelen verrijken

Specificaties, afbeeldingen, categoriseren en pricing

Website data op orde

Alle productdata goed en volledig bijgewerkt, wat conversieverhogend werkt, dus meer verkoop!

ContentSucces volledig content ondersteuning

Wij bieden content ondersteuning voor webshops. Voor veel webshops is het verrijken van content arbeidsintensief. Door verschillende seizoenspieken, neemt het op voeren van de producten veel tijd in beslag. Iedere dag dat een product niet online staat is een gemiste kans. Contentsucces assisteert u graag zodat uw online productcatalogus er goed en volledig bijstaat!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!