Waarom SEO teksten

Investeren in SEO teksten
SEO teksten schrijven is belangrijk om zo beter gevonden te worden in Google. Maar het is meer dan alleen wat zoekwoorden in teksten stoppen. Met teveel zoektermen straft Google je onmiddellijk af, want de tekst moet goed leesbaar en belangrijker nog relevant zijn voor de bezoeker. ContentSucces heeft jarenlange ervaring met het schrijven van SEO teksten voor klanten als bol.com, Fonq en Intertoys. Ervaring waar uw bedrijf van kan profiteren. Bij ContentSucces weten we wat je pagina nodig heeft om eruit te springen.

De beste keuze voor succesvolle webcontent
Een goede metabeschrijving schrijven, passende afbeeldingen selecteren, de juiste URL maken, de attributen vullen en pakkende productomschrijvingen schrijven zijn slechts enkele van de factoren waar wij in gespecialiseerd zijn. Ook als je zelf de skills en de tijd hebt om je eigen SEO teksten te maken is het een goed idee om dit door de specialisten van ContentSucces te laten doen. Wij kijken met een frisse blik naar jouw pagina en kunnen de SEO teksten schrijven zodat ze je doelgroep bereiken en je pagina hoger eindigt bij de zoekresultaten op Google.

Wat kosten SEO teksten van ContentSucces?
Bij ContentSucces ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van de beste prijs. Wij werken voordelige tarieven vanaf 6€ per producttekst. Ieder traject starten we met een intake, waar we bespreken welke zaken belangrijk zijn en wat er meegenomen moet worden in de tekst: trefwoorden, interne links, tone-of-voice etc. Vervolgens starten we met SEO teksten middels een pilot om de kwaliteit nog beter te finetunen. Waarom zou je je druk maken om je website als ContentSucces je kan ontzorgen?

De vele voordelen van ContentSucces
ContentSucces heeft nog veel meer voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld je SEO teksten ook in het Engels door ons laten schrijven, je social media door ContentSucces laten beheren of je producten hercategoriseren. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden en voordelen van ContentSucces.