Ons ervaren team kan snel starten, waardoor u zelf niet veel tijd kwijt bent aan de voorbereidingen. Bij het verrijken van (product) webteksten hebben we een lijst van de producten met EANS/SKU’s nodig, en wordt afgesproken hoe de teksten eruit komen te zien.

Denk aan lengte van de teksten, tone-of-voice, structuur, koppen, usp’s, opleveren in HTML of niet etc. Vaak levert de klant een standaard handleiding aan. Ook wordt er bepaald of wij alleen de SEO webteksten schrijven, of dat er ook aanvullende content verrijking gewenst is zoals specificaties invoeren, afbeeldingen opzoeken en meta-omschrijvingen toevoegen. Desgewenst kunnen we hierbij adviseren.

Nadat de aanvraag bij ons binnen is, bepalen we een start en opleverdatum. We starten met een pilot. De eerste 5 teksten (of meer) worden opgeleverd, waarna wij om feedback vragen. Dit is belangrijk om de kwaliteit te finetunen. Daarna gaan we door met productie.

Bij terugkerende opdrachten wordt er een vast aantal schrijvers geselecteerd die voor uw bedrijf teksten schrijven. Wekelijks kunnen er bijvoorbeeld 1000 teksten per maand opgeleverd worden, minder is ook geen probleem. Ook schrijven wij op projectmatige basis.

Tip: Reserveer zelf voldoende tijd om de teksten die opgeleverd worden, te verwerken, dit wordt soms over het hoofd gezien. Vooral bij grote hoeveelheden content.

1. Intake

In de intake worden alle wensen doorgenomen. Per mail worden aanvullen instructies gedeeld. De startdatum wordt ingepland.

2. Pilot

Middels een pilot worden de teksten getoetst op de juiste tone-of-voice en afgesproken instructies. Na de pilot gaan we over tot productie. 

3. Oplevering

Kwalitatief goede webteksten voor uw doelgroep. Opgeleverd in Excel, Word of CMS. Wekelijkse afstemming met vast contactpersoon.