Het schrijven van content kost tijd en energie. Die nieuwe online collectie moet zo snel mogelijk online en de nodige hulp hierbij zou erg prettig zijn. Hoe heerlijk zou het zijn als een externe partij kan ondersteunen bij het schrijven van goede webteksten? Google stelt hoge eisen aan goede unieke content, de kunst is om de teksten zo te schrijven dat Google de teksten herkend als relevant. Hoe relevanter en unieker, des te hoger uw positie ten opzicht van de concurrent.

ContentSucces beschikt over creatieve en ervaren tekstschrijvers die goede, professionele SEO webteksten schrijven of ondersteunen bij het compleet maken van artikelen (specificaties, afbeelding, titels). Door onze jarenlange ervaring voor klanten zoals bol.com, Intertoys, Leen Bakker, Fonq en Nouvez weten onze specialisten de teksten zo te schrijven, dat deze uw doelgroep aanspreekt en voldoen aan de SEO regels!

Succesvolle product informatie zorgt voor meer omzet. Wanneer content op de juiste manier geschreven en verrijkt is (webtekst inclusief specificaties, meta-omschrijvingen en afbeeldingen), is er al binnen 4-6 weken resultaat te zien, met een effect van 44 weken! Dit blijkt uit een onderzoek dat wij samen met bol.com hebben uitgevoerd. Uiteraard is dit afhankelijk van de populariteit van uw site. Complete product data is zeer zeker de moeite waard om in te investeren.

Ons team staat graag voor u klaar. Of het nu een project is of maandelijks terugkerende opdrachten gaat, beiden zijn mogelijk. Uw vaste contactpersoon coördineert en levert de projecten op. Bij maandelijks terugkerende projecten heeft u vaste schrijvers die voor u werken om zo kwaliteit te garanderen.

ContentSucces is een brand van Alembo.