Wat kost een tekstschrijver?

Wat kost een tekstschrijver 
Er is een divers aanbod van tarieven voor tekstschrijvers op de markt. Uiteraard is deze vraag erg interessant, interessanter nog is wat een tekstschrijver u uiteindelijk oplevert en of dit in lijn is met wat u ervoor over heeft. Wat een Nederlandse text kost is afhankelijk van een aantal factoren, te weten:

  1. Uurtarief, prijs per woord, of vast bedrag per project of tekst; verschillende varianten zijn aanwezig bij aanbieders. ContentSucces biedt graag een vast bedrag per tekst, zodat u weet waar u aan toe bent.
  2. Hoe ingewikkeld is het om de tekst te schrijven? Een korte product tekst kost minder tijd dan een lange creatieve blog waar meer research voor nodig is. Daarom zijn de tarieven doorgaans hoger voor complexere schrijftrajecten dan simpele schijf opdrachten.
  3. Hoe vaak wilt u gebruik maken van de externe schrijfpartij? Eenmalige projecten zijn doorgaans duurder, dan projecten die maandelijks terugkomen en waar meer werk en uren aan vastzitten.
  4. Wanneer is de deadline van het project? Ook dit kan invloed hebben op het project, spoedtrajecten waar overuren of werk na werktijd voor nodig is om de deadline te halen, zijn duurder dan projecten waar binnen afgesproken tijd, de gewenste capaciteit voor ingezet kan worden.
  5. Kwalitatief goede teksten voor een betaalbare prijs. Bent u op zoek naar een goede tekst voor een betaalbare prijs, dan bent u bij ContentSucces aan het juiste adres. Wanneer u op zoekt bent naar een journalistieke, zeer creatieve teksten over onderwerpen waar weinig tot geen informatie te vinden is en waar research voor nodig is? Dan kunt u beter op zoek naar andere partijen.

Tarieven tekstschrijvers
De tarieven voor Nederlandstalige tekstschrijvers variëren tussen 25 en 150 euro per uur. De tekstschrijvers van ContentSucces zijn goedkoper en bieden goede SEO webteksten voor een betaalbare prijs.

Product teksten vanaf €5 per tekst 
ContentSucces heeft de juiste tekstschrijvers tegen concurrerende tarieven voor de content-ondersteuning die u nodig heeft. U bent hierdoor weinig tijd kwijt aan voorbereidingen. Samen stemmen we af hoe de teksten eruit moeten zien. We leveren eerst vijf teksten zodat u feedback kunt geven om de teksten nog beter aan te laten sluiten bij uw bedrijf.

Uw eigen team bij ContentSucces
Als u een groter aantal teksten nodig heeft wordt er een vast schrijversteam geselecteerd. Onze specialisten weten dan precies wat er van ze wordt verwacht qua stijl en doelgroep. ContentSucces heeft nog veel meer voordelen waar we u graag verder over informeren. Kijk verder op onze website voor meer informatie over onze diensten.